FEDERACIÓ D’ASSOCIACCIONS DE
FAMÍLIES I ALUMNES DE FORMENTERA

Assistim als premis CEAPA i a la LXII Asamblea General


Entre els guardonats per la seva labor en la defensa de l’escola pública estava l’exministra d’educació Isabel Celaá

La Confederació Espanyola d’Associacions de Pares i Mares de l’Alumnat (CEAPA) ha lliurat aquest dissabte els seus premis anuals per a reconèixer la labor de persones i organitzacions a favor de l’escola pública i del paper de les famílies en l’educació dels seus fills i filles. La cita ha comptat amb la presència d’Alejandro Tiana, secretari d’Estat d’Educació i l’exministra d’educació Isabel Celaá, la qual va rebre un dels guardons «per potenciar la participació de les famílies en l’educació dels seus fills i filles a través dels Consells Escolars dels centres educatius».

Després de l’event es va celebrar la 62ª Assemblea de CEAPA amb els representants de les Confederacions de totes les autonomies d’Espanya. Com a representants de les Illes Balears (COAPA) van assistir Cristina Conte i Marc Valenzuela com a vocals de Mallorca i Formentera respectivament.

L’Assemblea General va començar amb l’aprovació de la memòria de la gestió i el balanç de comptes de 2021, i després es van debatre durant més de cinc hores els punts i propostes dels vocals comunitaris.

Per finalitzar es van crear dues comissions de treball intercomunitàries i es va redactar un comunicat de suport a totes les famílies russes i ucraïneses que pateixen la guerra entre aquests dos països.

Altres Publicacions: