FEDERACIÓ D’ASSOCIACCIONS DE
FAMÍLIES I ALUMNES DE FORMENTERA

La FAFA demana l’ampliació de l’horari de la biblioteca pública Maria Villangómez

Recollint les inquietuds i les demandes formulades per famílies i alumnes de Formentera, i coincidint en la sensibilitat envers l’educació i la garantia d’uns serveis municipals excel·lents per a l’ús dels nostres estudiants, la FAFA ha sol·licitat al Consell de Formentera l’ampliació de l’horari de la Biblioteca Municipal Marià Villangómez. A la proposta presentada sol·licitem que obri divendres a la tarda i els dissabtes, coincidint amb els períodes en què els alumnes i famílies poden utilitzar l’espai per estudiar, gaudir de la lectura o de la resta d’activitats lúdiques i culturals que es duen a terme en aquestes instal·lacions d’ús públic. La Federació opina que, com han manifestat moltes famílies, la biblioteca pública de Formentera no pot estar tancada des del migdia de divendres fins al dilluns.

Altres Publicacions: